Foto: AFP/Scanpix/LETA

Leģendārā libēriešu futbolista, tagad Libērijas prezidenta Džordža Veā dēls Timotijs Veā paziņojis, ka ziemas transfēru loga laikā pametīs Francijas pirmās līgas klubu "Paris Saint-Germain".

"Gribu visus informēt par lēmumu, ko es un mana ģimene esam pieņēmuši par izīrēšanu šoziem. Šie daži mēneši [PSG] bija lieliski, lai arī es netiku laukumā bieži, bet esmu pateicīgs par iespējām, kas man bija sezonas sākumā, jo tas man atvēra durvis. (..) Ceru, ka pēc sešiem mēnešiem būšu gatavs atgriezties "Parc des Princes" un darīt visu, lai jūs varētu ar mani lepoties," savā "Instagram" kontā ierakstījis Veā.

Par 18 gadus veco uzbrucēju interesējoties Francijas "Rennes" un Glārgovas "Celtic", kuriem Veā varētu tikt izīrēts, vēsta franču mediji.

"PSG" komandā Veā aizvadījis kopumā trīs spēles — divas Francijas čempionātā un vienu Francijas Superkausa izcīņā, un izcēlies ar diviem gūtiem vārtiem.

Slavenajam Parīzes futbola klubam jaunais uzbrucējs pievienojās 2017. gada vasarā, parakstot ar PSG trīs gadu līgumu. Iepriekšējā sezonā Veā lielākoties spēlēja kluba otrajā komandā Francijas otrajā līgā. Pamatkomandā uzbrucēju pirmoreiz iekļāva 2018. gada martā un 3. martā viņš izgāja laukumā Francijas čempionāta spēlē pret 'Troyes AC".

Timotijam Veā ir četrkārša pilsonība, ņemot vērā viņa mītnes vietu un vecāku izcelsmi, — ASV, Francijas, Libērijas un Jamaikas, taču viņš izvēlējies pārstāvēt ASV futbola izlasi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!