Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas premjerlīgas kluba Londonas "Arsenal" galvenais treneris Arsēns Vengers, domājot par savu nākotni pie komandas stūres, ņems vērā līdzjutēju pausto viedokli, atzinis pats speciālists.

Vengers "Arsenal" komandu trenē kopš 1996. gada, bet pēdējā laikā līdzjutēji aktīvi pieprasa viņa atkāpšanos no amata. Fani īpaši dusmīgi bija par komandas startu UEFA Čempionu līgā. Jau vēstīts, ka otrdien "Arsenal" Čempionu līgas astotdaļfinālā divu spēļu summā ar 2:10 piekāpās Minhenes "Bayern".

Vengers iepriekš bija izteicies, ka viņš par savu nākotni paziņos martā vai aprīlī. Viņš neslēpa, ka, pieņemot lēmumu, ņems vērā līdzjutēju domas, taču tas nebūs noteicošais faktors.

"Esmu strādājis 20 gadus, lai mūsu līdzjutējus iepriecinātu. Es visu savu darbu esmu veltījis klubam," skaidroja Vengers, kurš arī noraidīja presē izskanējušo informāciju, ka viņš spēlētājiem jau paziņojis par savu aiziešanu.

Vengeram līgums ar "Arsenal" komandu noslēgsies šīs sezonas beigās, bet abas puses vēl pārrunās iespējamo sadarbības turpinājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!