Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Latvijas virslīgas futbola čempionāta centrālajā 27.kārtas spēlē trešdien "Ventspils" komanda izbraukumā ar rezultātu 1:0 (0:0) pieveica pagājušās sezonas čempionvienību "Skonto".

Šajā mačā vienīgos vārtus 55.minūtē guva Vadims Jančuks.
Citā spēlē uzvaru izcīnīja "Jelgavas" komanda, kas ar 2:1 (1:1) savā laukumā pieveica "Olimpa" futbolistus.

Rezultātu 22.minūtē atklāja "Olimpa" spēlētājs Artjoms Osipovs, bet pirmā puslaika izskaņā Igors Lapkovskis panāca neizšķirtu. Uzvaru laukuma saimniekiem nodrošināja pieredzējušais Gatis Kalniņš, kurš precīzi sita 89.minūtē.

Vēl vienā trešdienas spēlē "Jūrmala" ar rezultātu 2:0 (0:0) pieveica "Jūrmala-VV" komandu.

Uzvarētājiem pa vieniem vārtiem guva Maksims Daņilovs un Vīts Rimkus.
Kā ziņots, pirmajā šīs kārtas spēlē otrdien "Liepājas metalurga" komanda savā laukumā ar rezultātu 6:2 (1:0) pārliecinoši pieveica "Gulbenes" vienību.

Savukārt jau piektdien sāksies šīs sezonas pēdējā, ceturtā apļa izspēle.

Kopvērtējumā pašlaik pirmajā vietā ar 51 punktu 23 mačos atrodas "Ventspils" komanda, bet tai ar 48 punktiem 24 spēlēs seko "Liepājas metalurgs". Savukārt Daugavpils "Daugava" ar ar 47 punktiem 24 mačos atrodas trešajā pozīcijā.

Ceturto pozīciju ar 42 punktiem 24 spēlēs ieņem "Skonto" futbolisti, piektā ar 34 punktiem 24 cīņās ir "Jelgavas" komanda, bet "Jūrmala", kas 24 spēlēs izcīnījusi par punktu mazāk, ieņem sesto pozīciju.
"Gulbene" 24 spēlēs tikusi pie 26 punktiem un ieņem septīto vietu, "Jūrmala-VV" 23 mačos tikusi pie 16 punktiem, bet "Olimpa" kontā ir pieci punkti 24 spēlēs un devītā vieta kopvērtējumā.

Deviņi klubi šīs sezonas Latvijas čempionātā aizvadīs četru apļu turnīru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!