Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Latvijas klubs "Ventspils" otrdien Baltijas futbola klubu turnīra - "Triobet" Baltijas līgas - pusfināla pirmajā spēlē izbraukumā ar rezultātu 2:0 (0:0) pieveica Lietuvas klubu "Šiauliai", kuru pārstāv arī Latvijas pussargs Igors Kozlovs.

Cīņas rezultātu 57.minūtē atklāja Vladimirs Bespalovs, bet jau otrā puslaika kompensācijas laika trešajā minūtē Oļegs Žatkins dubultoja "Ventspils" komandas pārsvaru.

Tikmēr Kozlovs šim mačam nebija pieteikts.

Trešdien pirmā spēle tiks aizvadīta arī otrajā pusfināla pārī, kurā savā starpā tiksies Latvijas klubi "Skonto" un "Liepājas metalurgs".

Atbildes spēles notiks 24. un 25.maijā, bet 19.jūnijā paredzētajā finālā iekļūs komandas, kas uzvarēs divu spēļu summā.

Kā ziņots, ceturtdaļfināla cīņās "Ventspils" divu spēļu summā ar rezultātu 5:0 pārspēja Igaunijas komandu Tallinas "Flora", "Liepājas metalurgs" ar 6:2 uzvarēja citu Latvijas klubu "Jūrmala-VV", "Skonto" summā ar 4:2 pieveica Lietuvas komandu Panevēžas "Ekranas", bet "Šiauliai" summā ar 1:0 apspēlēja Igaunijas vienību Tallinas "Levadia".

Jau vēstīts, ka pagājušās sezonas finālmačā "Ventspils" ar rezultātu 3:1 papildlaikā pieveica Lietuvas vienību Marijampoles "Sūduva".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!