Foto: F64
Latvijas futbola komandas "Ventspils" galvenais treneris Sergejs Podpalijs pēc uzvaras UEFA Eiropas līgas spēlē viesos atzina, ka panākums ir zelta vērtē, jo komandai pēdējā laikā nesokas sevišķi labi, vēsta Baltkrievijas masu mediji.

Atgādinām, ka UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas otrās kārtas pirmajā spēlē viesos ar 1:0 pieveica Soļigorskas "Šahtjor". Pamatlaika priekšpēdējā minūtē uzvaras vārtus ar tālsitienu guva Jevgeņijs Ksomačovs.

"Spēlei Soļigorskā gatavojāmies ļoti nopietni. Zinājām, ka būs smaga cīņa. Taču esmu pateicīgs saviem puišiem, jo viņi pilnībā izpildīja spēles plānu," teica Podpalijs. Protams, ar gūtajiem vārtiem nedaudz noveicās. Labi, ka izdevās izcelties viesos, jo tas ir labs priekšnoteikums pirms atbildes spēles. Pēdējā laikā vietējā čempionātā mums ir neveiksmju sērija, tāpēc šī uzvara ir zelta vērtē."

Tikmēr ventspilnieku futbolists Igors Savčenkovs vēl nevēlējās runāt par izredzēm divu spēļu summā. "Būtu priecīgi arī ar 0:0, bet iznāca pat vairāk – pēdējās minūtēs izrāvām uzvaru. Par izredzēm divu spēļu summā negribētu runāt, taču pieļauju, ka savu līdzjutēju priekšā mums būs vieglāk uzbrukt."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!