Foto: LETA

Svētdien, 20.aprīlī, Liepājas ''Daugavas'' stadionā tika aizvadīta "SMScredit.lv" Virslīgas 6.kārtas spēle, kurā futbola klubs (FK) "Liepāja" uzņēma FK "Daugava Rīga". Mačā, liepājnieku rindās debitējot Mārim Verpakovskim, uzvaru ar 1:0 (0:0) guva ''Liepāja'', vārtus 79.minūtē gūstot uz maiņu nākušajam Tomam Gucam.

Pēc bezvārtu neizšķirta pirmajā puslaikā, kur labas vārtu gūšanas iespējas tika izveidotas pie abiem vārtiem, 61.minūtē sekoja mājinieku līdzjutējiem ilgi gaidītā spēlētāju maiņa, kad laukumā devās Māris Verpakovskis.

Iespējams, tas bija viens no iemesliem, kas mājinieku komandu iedvesmoja vārtu guvumam aptuveni 10 minūtes pirms pamatlaika beigām - uz maiņu nākušais Toms Gucs pēc lieliskas pretinieka apspēlēšanas izpildīja sitienu no aptuveni soda laukuma gala, kas bija precīzs - 1:0.

Atlikušā laika gan bija par maz, lai ''Daugava'' spētu atspēlēties, līdz ar to piedzīvojot jau 4.zaudējumu aizvadīto 5 spēļu laikā.

Pēc uzvaras ''Liepāja'' (3-1-2, 10) atgriežas starp TOP 3 komandām (dalīta 2.vieta), savukārt Rīgas ''Daugava'' (0-1-4, 1) turpina saglabāt pēdējo vietu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!