Foto: F64

Spēcīgā vēja radīto problēmu dēļ ceturtdien, 17. septembrī, Rīgā līdz galam nevarēja nospēlēt UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas spēli starp Latvijas čempionvienību "Riga FC" un Sanmarīno komandu "Tre Fiori"

Spēle pirmajā puslaikā uz 20 minūtēm tika pārtraukta, jo spēcīgāis vējš radīja problēmas ar apgaismojumu, turklāt uz spēlētāju soliņa uzkrita dažādi priekšmeti. Pirmā puslaika beigās tiesneši nepiešķīra iespaidīgu kompensācijas laiku, bet pēc pārtraukuma mačs netika atsākts.

Kā vēsta "Riga FC", ar UEFA notiek sarunas par spēles aizvadīšanu piektdien, 18. septembrī. "Sportacentrs.com" žurnālists Agris Suveizda, kurš tiešraidē televīzijā komentēja maču, sociālais tīklos ziņoa, ka mačs, visticamāk, notiks piektdien no rīta. Turklāt noprotams, ka komandām vajadzēs aizvadīt atkal 90 minūtes, nevis tikai otro puslaiku.


Vēlāk nolemts, ka spēle risināsies "Skonto" stadionā un sāksies jau pulksten 10:00. Tiesa, pagaidām nav zināms, kā spēle risināsies, vēsta "sportacentrs.com" - vai spēle sāksies no jauna, vai arī tiks izspēlēta tikai daļa no mača.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!