Foto: AP/Scanpix

Skaistus vārtus Vācijas bundeslīgas aizvadītajā spēļu kārtā guvis 29 gadus vecais holandietis Arjens Robens (attēlā), kurš pārstāv Minhenes klubu "Bayern" – viņš burtiski "saspēlējās" ar vārtu stabu un guva vārtus ar galvu.

Saņēmis piespēli, Robens nonāca viens pret vienu ar Braunšveigas "Eintracht" vārtsargu un aizsita bumbu viņam garām. Bumba trāpīja pa vārtu stabu un atlēca tieši vārtu priekšā, kur Robens nodemonstrēja izcilu reakciju un ar atkārtotu sitienu ar galvu raidīja to vārtos.

Bavārieši šo spēli pret "Eintracht" uzvarēja ar rezultātu 2:0, un abus vārtus guva tieši Robens, kura kontā Bundeslīgā šosezon jau ir seši vārti.

Pēc minēto vārtu guvuma Robens gan aizmirsa, ka spēle notiek uz sintētiskā seguma, tāpēc no priekiem vēlējās klasiski slīdēt uz ceļgaliem, taču neveikli apkrita.

Tā kā Robens ir viens no tiem futbolistiem, par kuriem līdzjutēji viņa dīvainās uzvedības dēļ visā pasaulē ironizē visvairāk, arī šoreiz holandietis netika atstāts bez dzēlīgām piezīmēm.

Pēc šīs spēles Bundeslīgas čempioni "Bayern" ar 38 punktiem nostiprinājušies turnīra tabulas pirmajā vietā, bet Braunšveigas komanda ir pēdējā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!