Bijušie sportisti Edgars Lūsiņš, Jurijs Žigajevs un Kristaps Valters "Sportacentrs.com TV" kanāla raidījumā "eXi" diskutēja par sporta spēļu sarunāšanu.

"Ja salīdzina ar sešiem vai septiņiem gadiem atpakaļ, tad futbolā kļuvis labāk. Neko pierādīt nevaru, bet bijis tā, ka pret komandu iznācām laukumā, pirmajā puslaikā nospēlējam 0:0, bet otrajā puslaikā es jutos kā labākais futbolists pasaulē – iesitu divus vārtus, atdevu trīs piespēles un uzvarējām ar 6:0. Pēc tam noskatoties spēli, šķita ļoti dīvaini," atcerējās futbolista karjeru noslēgušais Žigajevs. "Bija epizode, kad aizsargs pirmajā puslaikā pie manis pienāca un teica, lai tagad nesitam golus, sasitīsim otrajā puslaikā."

Spēļu sarunāšanas tēma šobrīd ir aktuāla, jo Valsts policija (VP) sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju (LFF) un Eiropas Futbola asociāciju savienību (UEFA) realizējusi lietu par futbola spēļu sarunāšanu. Par šo lietu trešdien iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens, VP priekšnieks Ints Ķuzis, UEFA pārstāvis Masimiljano Mičenzi un LFF prezidents Kaspars Gorkšs preses konferencē pastāstīs sīkāk.

Jau vēstīts, ka futbolā skandalozi zināmais Oļegs Gavrilovs septembra izskaņā tika aizturēts.

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un Sportacentrs.com veidots raidījums, kas katru otro ceturtdienu skatāms Sportacentrs.com TV kanālā. Tajā bijušie sportisti apskata aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!