Foto: AP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra "play-off" kārtas pirmajā spēlē izbraukumā Krievijas komanda Maskavas CSKA ar rezultātu 1:0 izbraukumā uzvarēja Bernes "Young Boys" no Šveices.

CSKA uzvaru izdevās gūt mača kompensācijas laikā, kad "Young Boys" spēlētājs Kasims Ādamss Nuhu ļoti neveiksmīgi ar galvu atspēlēja savam vārtsargam, kurš nespēja bumbu apturēt no ieripošanas vārtos. Maskavas klubam izdevās gūt laimīgu uzvaru.

🇬🇭 Ghana's Kasim Adams Nuhu (not to be confused w/ @TheOnlyNUHU) with a costly own goal in the 90th minute for Young Boys in the #UEFACL pic.twitter.com/NdZJXFEmXW

— Mesfouf & Koshary (@MesfoufKoshary) August 15, 2017


Citā spēlē Anglijas klubs "Liverpool" izbraukumā ar rezultātu 2:1 pārspēja "Hoffenheim" vienību no Vācijas. "Hoffenheim" futbolists Andrejs Kramaričs 12. minūtē nerealizēja 11 metru soda sitienu, bet 35. minūtē "Liverpool" izmantoja iespēju no standartsituācijas, kad precīzi trāpīja Trents Aleksandrs-Arnolds.

74. minūtē rezultāts kļuva 2:0, kad pēc Džeimsa Milnera sitiena bumba rikošetā no aizsarga Hāvarda Nordtvaita atrada ceļu vārtos, bet 87. minūtē pretuzbrukumā Marts Uts guva vārtus "Hoffenheim" komandai.

Vēl "Qarabag" no Azerbaidžānas ar 1:0 pārspēja dāņu "Kobenhavn", Lisabonas "Sporting" no Portugāles cīnījās neizšķirti ar Rumānijas komandu Bukarestes "Steaua" – 0:0, bet Kipras Nikosijas APOEL ar 2:0 - Prāgas "Slavia" - 2:0.

Čempionu līgas kvalifikācijas "play-off" spēles trešdien turpināsies ar pirmās kārtas spēlēm, bet nākamnedēļ risināsies atbildes mači.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!