Foto: AFP/Scanpix/LETA

Ekscentriskais itāļu speciālists Mauricio Sarri otrdien, dienu pirms UEFA Eiropas līgas fināla, dusmās pametis paša vadītās Anglijas futbola komandas Londonas "Chelsea" treniņu.

Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku "Chelsea" futbolisti otrdienas vakarā aizvadīja treniņu, bet trešdien viņiem gaidāma cīņa UEFA Eiropas līgas finālā pret citu Londonas klubu "Arsenal".

"Chelsea" vienību jau iepriekš šosezon skārušas iekšējas nesaskaņas, tomēr otrdienas vakara treniņā, kas bija pilnībā atvērts arī medijiem, saķērās divi komandas futbolisti - uzbrucējs Gonsalo Igvains un aizsargs Davids Luiss, kuri pēc divcīņas apmainījās "laipnībām". Jau pirms došanās uz Baku Igvains kādā no treniņiem tika pieķerts video kamerās, būdams manāmi neapmierināts un dusmās lamādams komandas biedrus un trenerus.

Otrdien situācija gan kļuva nopietnāka, jo Sarri acīmredzot demonstrēja neapmierinātību un pameta treniņu, dusmās sperot pa savu cepuri un pēc tam to triecot pret zemi.


"Chelsea" klubs gan norādījis, ka itāļa dusmas neesot bijušas veltītas kādam no spēlētājiem, bet gan radušās tāpēc, ka komanda neesot varējusi izspēlēt kombinācijas, jo treniņu filmējuši mediji.

Zīmīgi, ka vēl nesen Sarri publiski atzina mīlestību pret saviem spēlētājiem un Anglijas futbolu. Tiesa, itālis tiek saistīts ar atgriešanos dzimtenē, bet pēdējā informācija liecina, ka viņš varētu kļūt par Turīnas "Juventus" galveno treneri.

Sarri šī ir pirmā sezona pie "Chelsea" stūres, bet trešdien viņš varētu aizvadīt savu pēdējo maču šajā postenī.

"Chelsea" un "Arsenal" divcīņa sāksies plkst.22 pēc Latvijas laika.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!