"Daugavpils" sestdien "Optibet" Latvijas futbola virslīgas 34.kārtas spēlē nespēja noturēt pārsvaru un noslēdza maču neizšķirti.

"Daugavpils", kas jau saglabājusi vietu virslīgā, mājās ar rezultātu 1:1(0:0) spēlēja neizšķirti pret "Super Nova" vienību, kas cīnās par palikšanu virslīgā.

33.minūtē dzelteno kartīti nopelnīja "Super Nova" spēlētājs Ričards Rullis, un pirmais puslaiks noslēdzās bez gūtiem vārtiem.

Tikmēr otrajā puslaikā, realizējot 11 metru soda sitienu, daugavpiliešus vadībā izvirzīja Valērijs Lizunovs, bet 72.minūtē neizšķirtu panāca Jevgenijs Miņins, kurš guva vārtus pēc Kristiana Sprukuļa piespēles.

77.minūtē Daugavpils komandā Dāvis Cucurs tika pie dzeltenā plākstera, taču tas neizmainīja spēles gaitu, mačam noslēdzoties neizšķirti.

Mājiniekiem šo spēli pēc LFF Disciplinārlietu komitejas lēmuma nedrīkstēja aizvadīt diskvalificētie Aleksejs Kudeļkins un Kirils Iļjins.

Šosezon punktus komandas dalījušas uz pusēm. Pēc 0:0 pirmajā mačā abas komandas apmainījās ar minimālām uzvarām savā laukumā.

Jau ziņots, ka Jūrmalas "Spartaks" savā laukumā ar rezultātu 2:0 guva panākumu pār "Metta".

Dienas pēdējā spēlē plkst.17 "Riga" savā laukumā spēkosies ar "Auda" futbolistiem.

Svētdien kārtas centrālajā spēlē "Valmiera" uzņems RFS, bet "Liepāja" - "Tukums 2000"/"Telms" komandu.

Turnīra tabulas galvgalī ar 33 mačos izcīnītiem 78 punktiem ir "Valmiera", 75 punkti 33 spēlēs ir "Riga" komandai un 71 punkts 33 mačos - RFS futbolistiem. Ceturtā ar 33 spēlēs sakrātiem 66 punktiem ir "Liepāja", piektā ar 48 punktiem - "Auda", 38 punktus sakrājusi "Tukums 2000"/"Telms" komanda, kamēr 34 cīņās 31 punkts ir "Daugavpils" komandai, 34 mačos 25 punkti - "Spartakam", bet "Metta" tikpat spēlēs tikusi pie 21 punkta. Pēdējā ar 34 spēlēs sakrātiem 19 punktiem ir Salaspils "Super Nova".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!