Bijušais futbolists Jurijs Žigajevs, kurš šobrīd pievērsies šī sporta veida atspoguļošanai raidījumā "Par futbolu", izteica bažas, ka lielās kritikas dēļ labākie spēlētāji varētu sākt atteikt Latvijas futbola izlasei.

Latvijas futbola izlasei šobrīd ir grūti laiki, jo tā piedzīvojusi sešus zaudējumus pēc kārtas, bet piecas no neveiksmēm piedzīvotas "sausā". "Euro 2020" kvalifikācijas G grupas kopvērtējumā Latvija ir pēdējā vietā.

"Futbolistiem ir visgrūtāk. Ticiet man. Uz viņiem katrs rāda ar pirkstu, par viņiem runā katrā raidījumā, turklāt nerunā to pozitīvo. Ja tā turpināsies, es pieļauju, ka kāds atteiks izlasei. Viņš spēlē labā līgā, piemēram Polijā vai Šveicē, pelna labu naudu, bet, ja reizi no reizes viņš "ierij" un pat vecākiem ir kauns, tad labāk viņam kaut kas pasāpēs vai arī viņš vienkārši atteiksies," raidījumā "Hattrick ar Puči" savu viedokli pauda Žigajevs.

Pilnu raidījumu "Hattrick ar Puči" varēs vērot trešdien pulksten 21:00 televīzijas kanālā "360TV" un lietotnē "Shortcut".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!