Foto: EPA/Scanpix/LETA
"Villareal" komanda otrdien Viljarealā bija vadībā gandrīz visu Spānijas futbola čempionāta 29.kārtas spēli un pakāpās uz septīto vietu turnīra tabulā, kas dod tiesības nākamsezon piedalīties Eiropas līgas kvalifikācijas sacensībās.

"Villareal" savā laukumā ar 1:0 (1:0) apspēlēja "Mallorca" vienību, kas joprojām ir izkrišanas zonā.

Vienīgos vārtus mača 16.minūtē no vārtu priekšas guva Karloss Baka pēc lieliskas piespēles no labā flanga.

Bez vārtu guvuma beidzās spēle "Getafe" - Barselonas "Espanyol" - 0:0.

Mājiniekiem nelīdzēja pat 16.minūtē par sitienu ar elkoni piešķirtā sarkanā kartīte viesu aizsargam Bernardo.

"Espanyol" par punktu atpaliek no "Mallorca" un par diviem - no Vigo "Celta", kas ieņem pēdējo vietu, kas garantē vietu "La Liga" arī nākamgad.

Vēl otrdien "Barcelona" uzņems "Leganes".

Jau ziņots, ka pirmdien "Sevilla" pēdējās minūtēs ļāva "Levante" futbolistiem izlīdzināt rezultātu - 1:1, bet "Granada" komanda Seviljā bija vadībā gandrīz divas trešdaļas spēles, mača izskaņā zaudēja divus vārtus, tomēr kompensācijas laikā panāca neizšķirtu 2:2 (1:0) ar vietējo "Real Betis" vienību.

Spānijas čempionāta vadībā ar 61 punktu 28 spēlēs ir "Barcelona", 59 punkti ir Madrides "Real" komandai, bet tālāk ar 51 punktu 29 mačos seko "Sevilla". Aiz pirmā trijnieka ar 47 punktiem ir Sansevastjanas "Real Sociedad" 28 spēlēs un "Getafe" 29 cīņās, bet Madrides "Atletico" vienībai ir punkts mazāk 28 mačos. Vēl par diviem punktiem atpaliek "Villareal", kam ir punkts vairāk nekā "Valencia", kam ir spēle rezervē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!