Foto: LETA

Melnkalnes speciālists Dejans Vukičevičs sestdien preses konferencē paziņojis par atkāpšanos no Latvijas vicečempiones futbolā "Ventspils" galvenā trenera amata, apstiprināja kluba izpilddirektors Sergejs Usačovs.

Jau ziņots, ka "Ventpils" sestdien viesos ar 3:4 piekāpās Jūrmalas "Spartakam". Šo sezonu "Ventspils" komanda iesākusi salīdzinoši nesekmīgi, jo deviņās spēlēs tikusi pie 12 punktiem, kas turnīra tabulā šobrīd dod vien piekto vietu.

51 gadu vecais Vukičevičs pie "Ventspils" stūres stājās pērn, kad pēc izmaiņām kluba vadībā netika turpināta sadarbība ar Polu Ašvortu. Vukičeviča vadībā ventspilnieki kļuva par Latvijas vicečempioniem un iekļuva Latvijas kausa finālā, cīņās par abām trofejām atzīstot "Riga" pārākumu.

Vukičevičs savā dzimtenē līdz valsts čempionu titulam aizvedis komandas Golubovci "Zeta" un Budvas "Mogren", kā arī ir izcīnījis Melnkalnes kausu. Vukičevičs vairākkārt atzīts par savas valsts labāko futbola treneri.

Tāpat viņš strādājis Serbijas klubos Čačakas "Borac" un Novi Sadas "Vojvodina", kā arī Moldovas vienība "Dacia" un Melnkalnes vienībā Podgoricas "Mladost".

Savukārt futbolista karjeras laikā Vučičevičs divas reizes kļuva par Dienvidslāvijas čempionu Belgradas "Partizan" sastāvā, kā arī spēlējis Spānijas klubos "Sevilla" un Uelvas "Recreativo" krāsas.

Vukičevičs bija desmitais galvenais treneris "Ventspils" kluba vēsturē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!