Foto: EPA/Scanpix/LETA
Futbola klubs Brēmenes "Werder" trešdien cieta zaudējumu Vācijas bundeslīgas pārceltajā 24. kārtas spēlē, neveiksmes dēļ nepametot izkrišanas zonu.

Brēmenieši savā laukumā ar 0:3 (0:0) piekāpās Frankfurtes "Eintracht" vienībai.

Viesiem šajā mačā bija tikai neliels pārsvars un visus trīs vārtus viņi guva spēles pēdējā pusstundā. Vispirms bumba vārtos tika ieraidīta 59. minūtē, bet aizmugures dēļ "Eintracht" svinības tika atliktas.

Tiesa, pāris minūtes vēlāk pēc piespēles no kreisās puses Andrē Silva, sitot ar galvu, atklāja cīņas rezultātu, bet deviņas minūtes pirms pamatlaika beigām tikko uz maiņu nākušais Štefans Ilzankers pēc stūra sitiena dubultoja pārsvaru.

Pamatlaika pēdējā minūtē Ilzankers izcēlās vēlreiz, pēc soda sitiena austrietim uzvarot "otrajā stāvā" un ar galvu raidot bumbu tīklā.

Zīmīgi, ka Ilzankers pirms trešdienas mača bundeslīgā bija laukumā izgājis 86 cīņās, taču vārtus nebija guvis.

Uzvara Brēmenes komandai ļautu pamest priekšpēdējo vietu – šīs pozīcijas ieguvēju turnīra beigās pametīs augstāko divīziju. Savukārt Frankfurtes komanda turnīra tabulā atrodas 11. pozīcijā.

Kopvērtējuma vadībā ar 67 punktiem 29 spēlēs ir Minhenes "Bayern" komanda, kurai ar 60 punktiem seko Dortmundes "Borussia". Pēc uzvaras pirmdienas mačā uz trešo vietu ar 58 punktiem pakāpusies "Leipzig", kas par diviem punktiem apsteidz Menhengladbahas "Borussia", kam ir tikpat punktu kā piektajā vietā esošajai Leverkūzenes "Bayer". Par 14 punktiem no vadošā piecinieka atpaliek "VfL Wolfsburg" un "Hoffenheim".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!