Foto: AP/Scanpix

Zagrebas "Dinamo" futbola klubs parakstījuši līgumu ar argentīniešu vārtsargu Pablo Miljori, kurš tiek turēts aizdomās par līdzdalību slepkavībā, ziņo "Reuters".

31 gadu vecais futbolists , kurš cietumā pavadīja 40 dienas un atbrīvots pret drošības naudu, nevēlas atgriezties savā iepriekšējā komandā un izteicies, ka meklējot iespēju "visu sākt no jauna ārzemēs".

Līgumu ar "Dinamo" Miljori noslēdzis uzreiz pēc iznākšanas no cietuma. "Man parādījās iespēja spēlēt ārzemēs, un es to gribu izmantot, turklāt šī komanda kvalificējās Čempionu līgai." saka futbolists. "Šodien biju pie tiesneša, lai izskatītu pēdējos lietas dokumentus. Viņš bija atsaucīgs attiecībā uz manu aizbraukšanu, un nākotnē redzēsim, vai viņš pieprasīs man atgriezties,"

Miljori tika arestēts 31.martā aizdomās par palīdzību uzbrukumā augsta līmeņa "Boca Juniors" līdzjutēju kluba pārstāvim 2011. gadā.

Aizvadītajā sezonā Argentīnas čempionātā "San Lorenzo" komandas sastāvā Miljore piedalījās 26 spēlēs, ielaižot 23 vārtus, bet 11 mačus aizvadījis "sausā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!