Foto: AFP/Scanpix
2006.gada Pasaules kausa finālspēles slavenā skandāla dalībnieki Zinedins Zidāns un Marko Materaci esot izlīguši mieru, vēsta izdevums "Marca".

Trešdien UEFA Čempionu līgas spēlē "AC Milan" savā laukumā uzņēma "Real Madrid", kura galvenā trenera Žozē Mourinju palīgs ir Zidāns. Savukārt Materaci spēlē citā Milānas komandā "Inter".

Nu jau par vēsturisku nosauktā tikšanās esot notikusi viesnīcā "Melia Milano", kur dzīvoja Zidāns. Viesnīcas foajē abi notikuma varoņi esot satikušies, sākumā diezgan vēsi sasveicinājušies, bet pēc sarunas abi apskāvušies un izlīguši mieru.

Atgādinām, ka 2006.gada Pasaules kausa fināls tiek uzskatīts par vienu no visu laiku skandalozākajām spēlēm sacensību vēsturē. Papildlaika 109.minūtē Zidāns, skrienot atpakaļ aizsardzībā, pēkšņi pagriezās un ar galvu iesita Itālijas izlases aizsargam Materaci, kurš nokrita zālienā. Zidāns nopelnīja sarkano kartiņu un pēc tam arī beidza futbolista karjeru, bet Francija finālspēlē pēcspēles sitienu sērijā zaudēja Itālijai.

Pēc tiem notikumiem parādījās dažādas Zidāna rīcības iemesla versijas. Abi sportisti atklāti nav paziņojuši vienotu versiju par notikušo, bet pēc neoficiālas informācijas Materaci esot izprovocējis Zidānu, apsaukājot francūža māsu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!