Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Spānijas futbola granda "Real Madrid" galvenais treneris Zinedins Zidāns ieplānojis pamatīgu sastāva tīrīšanu, lai komandai atgrieztu pērnās sezonas spozmi, vēsta spāņu mediji.

Zidāns esot izveidojis sarakstu ar spēlētājiem, kuru pakalpojumi nākamajā sezonā nebūs nepieciešami. Francūža "melnajā sarakstā" iekļuvuši Garets Beils, Mariano Diass, Daniels Sevaljoss, Markoss Ljorente un Brahims Diass.

Pagaidām šajā sarakstā nav Marselu, Toni Kross un Isko, kuri gan var tur nokļūt, atkarībā no situācijas spēlētāju tirgū.

"Real Madrid" pēc savas zvaigznes Krištianu Ronaldu pārejas uz "Juventus" šajā sezonā vairs nespēlē tik pārliecinoši. "Karaliskais klubs" ir izkritis jau no Spānijas kausa izcīņas un UEFA Čempionu līgas, bet Spānijas čempionātā "Real Madrid" ieņem trešo vietu, par 13 punktiem atpaliekot no līderes "Barcelona".

Zidāns pirmo reizi par "Real Madrid" galveno treneri kļuva 2016. gada janvārī. Viņa vadībā "Real Madrid" trīs gadus pēc kārtas triumfēja UEFA Čempionu līgā, divreiz uzvarēja UEFA Superkausā un FIFA Pasaules kausā klubiem, izcīnīja Spānijas čempionu titulu. 2018. gada maijā pēc trešā triumfa Čempionu līgā Zidāns nolēma atstāt klubu, bet pēc sliktajiem rezultātiem šajā sezonā "Real Madrid" prezidents Florentino Peress nolēma uzaicināt "Zizu" atpakaļ uz komandu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!