Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Spānijas titulētā futbola kluba "Real Madrid" galvenais treneris Zinedins Zidāns pēc zaudējuma Spānijas kausa izcīņas ceturtdaļā "DC Leagnes" komandai atzinis, ka šī bijusi sliktākā diena viņa trenera karjerā.

Pirmajā spēlē pretinieku laukumā ar 1:0 uzvarēja "Real", bet atbildes mačā slavenajā "Bernabeu" stadionā ar 2:1triumfēja "Leganes", kas līdz ar to iekļuva Spānijas kausa pusfinālā, jo guva vairāk vārtu izbraukumā.

"Leganes" pirmei izvirzījās vadībā šai spēlē, kad 32. minūtē Havjers Eraso atklāja mača rezultātu. Neilgi pirms puslaika beigām Karims Benzema izlīdzināja rezultātu un nodrošināja madridiešiem nepieciešamo pārsvaru divu spēļu summā, taču 56. minūtē brazīliešu pussargs Gabriels Apelts Pirešs guva otros "Leganes" vārtus, un komandai šo pārsvaru izdevās noturēt līdz mača beigām.

"Pēc pirmās spēles mēs nedrīkstējām rādīt tādu sniegumu kā šodien," Zidāns citēts "Real Madrid" mājas lapā. "Tas ir loģisks rezultāts, jo pretinieks rādīja savu spēli, bet mēs ne. Es uzņemos atbildību par šo rezultātu, man šī ir izgāšanās. Neviens negaidīja tādu iznākumu, bet tāds ir futbols. Vai šis bija sliktākais vakars manā karjerā? Domāju, ka jā. Pēc uzvaras pirmajā spēlē nedrīkstējām tā iesākt otro... Es dusmojos un nesaprotu. Tagad jāskatās, kā reaģēsim uz zaudējumu."

"Leganes" tikai 2016. gadā ieguva tiesības speļēt Spānijas augstākajā līgā, un šobrīd čempionāta kopvērtējumā ieņem 13. vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!