UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīru otrdien kā pirmās pārvarēja Telavivas "Maccabi", "Valencia", Doņeckas "Šahtar", Zagrebas "Dinamo" un "Malmo", tādējādi iekļūstot prestižā turnīra pamatsacensībās.

"Maccabi" komanda otrdien savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Šveices "Basel". Divu spēļu summā rezultāts bija 3:3, bet Izraēlas komanda bija pārāka, pateicoties izbraukumā vairāk gūtajiem vārtiem. "Maccabi" Čempionu līgas grupu turnīrā spēlēs pēc 11 gadu pārtraukuma.

Tikmēr pagājušās sezonas Čempionu līgas ceturtdaļfināliste "Monaco" nespēja sasniegt grupu turnīru, divu spēļu summā ar 3:4 zaudējot "Valencia". Atbildes spēlē Francijas čempionāta komanda uzvarēja ar 2:1, bet ar to nepietika.

Doņeckas "Šahtar" pēc neizšķirta 2:2 ar Vīnes "Rapid" divu spēļu summā uzvarēja ar3:2, bet Zagrebas "Dinamo" savā laukumā ar 4:1 uzvarēja Albānijas klubu "Skenderbeu" un divu spēļu summā triumfēja ar 6:2.

Savukārt Zviedrijas klubs "Malmo" ar 2:0 uzveica Glāzgovas "Celtic" no Skotijas un divu spēļu summā bija pārāks ar 4:3.

Trešdien vēl piecas komandas mēģinās nodrošināt vietu Čempionu līgas grupu turnīrā, un starp tām ir Aleksandra Cauņas pārstāvētā Maskavas CSKA un Kaspara Dubras pārstāvētā Borisovas BATE

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!