Foto: AP/Scanpix

Zviedrijas futbola izlases galvenais treneris Janne Andresons izteicis savu viedokli par Zlatana Ibrahimoviča iespējamo pievienošanos valstsvienībai uz Pasaules kausa izcīņu.

Jau ilgāku laiku tiek baumots, ka Ibrahimovičs ir gatavs atgriezties Zviedrijas valstsvienībā, lai uzspēlētu 2018. gada Pasaules kausa izcīņā Krievijā. Intervijā Ziemeļamerikas medijiem viņš atzina, ka dosies uz prestižo futbola turnīru, taču neprecizēja, vai viņš būs spēlētājs vai reklāmas seja.

"Viņš to var darīt. Ja viņš mainīs savu lēmumu un man pateiks, ka vēlas būt daļa no izlases, tad mēs apspriedīsim, ko tas nozīmē komandai, kā mēs spēlēsim un tā tālāk. Pagaidām esmu dzirdējis tikai baumas," intervijā "Kicker" teica Andersons.

"Es nezinu, vai viņš iederas komandā, es par to nedomāju. Es pievēršu uzmanību tikai tam, kas notiek. Ja viņš vēlas spēlēt izlasē, tad viņam ar mani jāsazinās. Pagaidām Ibrahimovičs vai kāds cits, kurš vēlas atsākt karjeru izlasē, to nav izdarījuši," piebilda treneris.

Ibrahimovičs karjeru Zviedrijas izlasē noslēdza 2016. gadā, kad Eiropas čempionātā viņa valstsvienība nespēja izkļūt no apakšgrupas. Šogad viņš pārcēlās uz ASV futbola čempionātu, kur Losandželosas "Galaxy" sastāvā spilgti debitēja.

Tāpat šķēršļus viņa spēlēšanai Pasaules kausā varēt likt arī iesaistīšanās bukmeikeru. Ibrahimovičs kļuvis par bukmeikeru firmas līdzīpašnieku un atbilstoši Starptautiskās Futbola federācijas (FIFA) Ētikas kodeksam nedrīkstētu pārstāvēt Zviedriju šāgada Pasaules kausa finālturnīrā Krievijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!