Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Turpinot tradīcijas, portāls DELFI sadarbībā ar "Latvijas Gada balva sportā 2011" organizētāju - Latvijas Olimpisko komiteju - arī šogad rīko līdzjutēju balsojumu par gada populārāko sportistu vai sportisti.

"Latvijas Gada balvas sportā 2011" balsojums par 2011.gada populārāko sportistu/sportisti risināsies no 21.novembra līdz 19.decembrim portālā DELFI un www.olimpiade.lv.

Balsojuma anketā iekļauti 35 Latvijā pazīstami sportisti un sportistes, no kuriem aicinām balsot par vienu. Lai iegūtu objektīvākus rezultātus, katru dienu internetā no vienas IP adreses varēs nobalsot vienu reizi. Līdzjutēju balsojuma rezultāti tiks paziņoti 20.decembrī. Par trīs populārākajiem sportistiem/sportistēm, kuri būs ieguvuši vislielāko atbalstu, balsošana turpināsies "Latvijas Gada balva sportā 2011" apbalvošanas ceremonijas tiešraidē LTV1. 2011.gada Latvijas populārākais sportists/sportiste tiks noteikts līdzjutēju telefonbalsojumā apbalvošanas ceremonijas tiešraides laikā 22. decembrī sākot no pulksten 21:15.

Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) un Igo Japiņa Sporta aģentūra jau septīto reizi rīko nozīmīgāko sporta balvu pasniegšanas ceremoniju Latvijas Gada balva sportā 2011, kura šā gada 22. decembrī notiks kinoteātrī "Splendid Palace" ar tiešraidi Latvijas Televīzijas 1.kanālā un Latvijas Radio. Tradicionāli ar svinīgo ceremoniju "Latvijas Gada balva sportā" tiek pielikts punkts aizejošajam sporta gadam, veikti mūsu valsts izcilākie gada sportisti, treneri un komandas, kā arī atzīmēti spilgtākie sporta notikumi.

Arī šogad Latvijas Gada balvu sportā saņems uzvarētāji 13 nominācijās, kur pretendentus izvirzīs Latvijas Sporta federāciju padomes un Latvijas Olimpiskās vienības pārstāvji, kā arī Latvijas sporta žurnālisti, bet balvu ieguvējus noteiks īpaši veidota žūrijas komisija. Nominācijā "Gada sporta skolotājs" uzvarētāju noteiks Izglītības un zinātnes ministrija.

BALSOJUMS IR NOSLĒDZIES! PALDIES PAR PIEDALĪŠANOS BALSOJUMĀ!

Pagājušajā gadā par populārāko sportistu līdzjutēji atzina skeletonistu Martinu Dukuru, kurš fināla balsojumā apsteidza olimpisko čempionu BMX riteņbraukšanā Māri Štrombergu un pludmales volejbolistu Mārtiņu Pļaviņu. Labāko trijniekā neiekļuva, bet labāko sešiniekā bija pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs, 2009.gada populārākais sportists Sandis Ozoliņš un Anastasija Grigorjeva (cīņa).

LOK ģenerālsponsori

LOK sponsori

   

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!