Foto: LETA

Portāls DELFI sadarbībā ar "Latvijas Gada balva sportā 2013" organizētājiem - Latvijas Olimpisko komiteju un Igo Japiņa aģentūru - arī šogad rīko līdzjutēju balsojumu par gada populārāko sportistu vai sportisti. Noslēgusies balsošanas pirmā kārta un otrdien, 16.decembrī, sākusies arī balsošanas otrā kārta!

"Latvijas Gada balvas sportā 2014" balsojums par 2014.gada populārāko sportistu/sportisti risināsies no 1.decembra līdz 22.decembrim portālā DELFI un www.olimpiade.lv.

Līdzīgi kā pērn, arī šogad balsojums notiek divos posmos. Pirmajā posmā balsošana risinājās no 1.decembra līdz 15.decembra pusnaktij. Pirmajā posmā balsojuma anketā bija iekļauti 15 Latvijā pazīstami sportisti un sportistes un tika noskaidroti trīs populārākie sportisti, par kuriem tagad balsošana sākas no jauna. Francijas atklātajā čempionātā pirmo reizi karjerā "Grand Slam" turnīra pusfinālu sasniegušais tenisists Ernests Gulbis, pasaules rallijkrosa čempionāta bronzas medaļas ieguvējs Reinis Nitišs un Eiropas čempions biatlonā Andrejs Rastorgujevs saņēmuši visvairāk līdzjutēju balsu pirmajā kārtā un iekļuvuši izšķirošajā kārtā, kurā nedēļas laikā noskaidros 2014. gada Latvijas populārākā sportista vārdu.

Fināla kārtā 16.decembrī balsojums atkal sākas no nulles un līdzjutēji par savu favorītu varēs nobalsot portālā DELFI un www.olimpiade.lv. Lai iegūtu objektīvus rezultātus, no vienas IP adreses var balsot tikai vienu reizi diennaktī.

Otrās kārtas balsošana noslēgsies 22.decembra pusnaktī, bet 2014.gada Latvijas populārākā sportista vārds tiks paziņots "Gada balvas sportā 2014" svinīgajā apbalvošanas ceremonijā 23.decembrī.

Balsošana noslēgusies! Paldies par dalību!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!