ASV hokeja izlase, kas ir Latvijas valstsvienības pretiniece gaidāmajā pasaules čempionātā, trešdien savā pēdējā pārbaudes spēlē ar 3:1 (0:0, 1:1, 2:0) viesos pārspēja Vāciju.
Divus vārtus uzvarētāju labā guva Marks Perišs, bet vienus - Maiks Modano, kas iecelts par ASV valstsvienības kapteini pasaules čempionātā.

Pirmajā abu izlašu pārbaudes mačā otrdien ASV Vāciju pieveica ar 3:2.

Kā zināms, divas pārbaudes spēles ar Vācijas valstsvienību pagājušajā nedēļā aizvadīja arī Latvijas izlase. Pirmo maču izdevās uzvarēt ar 4:2, bet otrajā spēlē tika fiksēts neizšķirts 3:3.

Pasaules čempionātā Latvijas izlase ielozēta B apakšgrupā kopā ar Kanādas, ASV un Slovēnijas hokejistiem. 30.aprīlī šīs apakšgrupas pirmajā mačā spēkiem mērosies Latvija un Kanāda, 3.maijā Latvijas izlasei būs jāspēlē ar ASV valststvienību un 5.maijā jātiekas ar slovēņiem. Nākamajā sacensību kārtā iekļūs apakšgrupas trīs labākās komandas.

ASV hokeja izlases sastāvs: vārtsargi Tajs Konklins, Riks Dipjetro, Tims Tomass; aizsargi Brets Hauers, Hals Džils, Džordans Leopolds, Džons Maikls Lailess, Pols Mārtins, Ārons Millers, Endijs Roučs; uzbrucēji Ēriks Kouls, Mets Kalens, Braiens Džonta, Adams Hols, Džefs Halperns, Maiks Knuble, Deivids Legvands, Maiks Modano, Jans Ščastnijs, Ričards Pārks, Marks Perišs, Dags Veits, Maiks Jorks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!