ASV hokeja izlasei, kas pasaules čempionātā Austrijā startēs vienā apakšgrupā ar Latviju, šajā turnīrā palīdzēs arī aizsargs Brets Hauers.
Brīva ASV hokeja izlasē ir vairs tikai viena vieta.

Hauers, kas šo sezonu aizvadīja Šveicē, ASV izlasei 1994.gadā palīdzēja olimpiskajās spēlēs, bet pasaules čempionātā ir piedalījies četras reizes - arī pēdējos divos gados.

Kā zināms, ASV izlase kopā ar Latviju, Kanādu un Slovēniju pasaules čempionātā ielozēta B apakšgrupā.

Latvijas un ASV izlašu mačs notiks 3.maijā. Čempionāta pirmajā dienā - 30.aprīlī - Latvija cīnīsies ar Kanādu, bet 5.maijā tiksies ar Slovēniju. Nākamajā kārtā iekļūs apakšgrupas trīs labākās komandas.

ASV pirms pasaules čempionāta aizvadīs arī četras pārbaudes spēles - pa divām ar Kanādas un Vācijas valstsvienībām. 20.aprīlī un 22.aprīlī ASV savā laukumā tiksies ar kanādiešiem, bet 26.aprīlī un 28.aprīlī viesos spēlēs ar Vācijas izlasi.

ASV hokeja izlases sastāvs: vārtsargi Tajs Konklins, Riks Dipjetro, Tims Tomass; aizsargi Brets Hauers, Hals Džils, Džordans Leopolds, Džons Maikls Lailess, Pols Mārtins, Ārons Millers, Endijs Roučs; uzbrucēji Ēriks Kouls, Mets Kalens, Braiens Džonta, Adams Hols, Džefs Halperns, Maiks Knuble, Deivids Legvands, Maiks Modano, Ričards Pārks, Marks Perišs, Dags Veits, Maiks Jorks.

ASV komandas galvenais treneris būs Pīters Laviolets, bet viņa palīgi būs Džons Tortorella un Kīts Alens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!