Foto: facebook.com/WilkesBarreScrantonPenguins

Latvijas hokeja izlases uzbrucēja Tedora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" komanda sestdien cieta zaudējumu Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē.

"Penguins" viesos ar rezultātu 1:3 (1:0, 0:1, 0:2) atzina Sirakjūsas "Crunch" pārākumu.

Bļugers, kuram šis bija otrais mačs pēc atgriešanās no NHL kluba Pitsburgas "Penguins", ar rezultativitāti neizcēlās, divreiz metot pa vārtiem un tiekot pie negatīva lietderības koeficienta -1.

Jau ziņots, ka šīs nedēļas sākumā Bļugers atgriezās AHL, bet pirms tam gandrīz divas nedēļas bija Pitsburgas "Penguins" rīcībā, taču sešos NHL mačos palika rezervē, vēl nesagaidot savu debiju pasaules labākajā hokeja līgā.

Bļugers šosezon 47 AHL spēlēs guvis 12 vārtus un veicis 14 rezultatīvas piespēles, tiekot pie pozitīva lietderības koeficienta +11.

Tikmēr vārtsargs Kristers Gudļevskis sestdien palika rezervē, viņa pārstāvētajai Bridžportas "Sound Tigers" savā laukumā ar rezultātu 1:2 (1:1, 0:1, 0:0) zaudējot Šarlotas "Checkers".

Īmons Makadams Bridžortas komandas vārtos atvairīja 19 no pretinieku 21 mestās ripas.

AHL kopvērtējumā "Penguins" ar 67 punktiem 52 spēlēs ieņem otro vietu Atlantijas divīzijā, kur "Sound Tigers" ar 56 punktiem 54 mačos ir piektā.

Savukārt Centrālajā divīzijā vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters" ar 43 punktiem 53 cīņās ieņem pēdējo, septīto, pozīciju, bet Klusā okeāna divīzijā Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē "Barracuda" ar 50 punktiem 50 mačos ir septītā starp astoņām vienībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!