Foto: LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucēja Roberta Bukarta pārstāvētā "Zlin" komanda ar uzvaru noslēgusi Čehijas čempionāta regulāro turnīru.

"Zlin" viesos ar 4:2 (1:0, 0:1, 2:1) apspēlēja Brno "Kometa" vienību.

Bukarts šajā mačā laukumā bija 15 minūtes un 37 sekundes, kuru laikā viņš izdarīja trīs metienus, bloķēja vienu pretinieku metienu un nopelnīja divas soda minūtes. Spēli latvietis noslēdza ar neitrālu lietderības koeficentu.

Šosezon aizvadītajos 35 mačos Bukarts izcēlies ar 19 gūtiem vārtiem un 12 piespēlēm.

Ar 81 punktu 52 spēlēs "Zlin" regulāro čempionātu noslēdza septītajā vietā, no pirmā sešinieka, kas izslēgšanas spēles ļautu sākt no ceturtdaļfināla, atpaliekot vien par diviem punktiem.

Izslēgšanas spēļu astotdaļfinālā "Zlin" spēkosies ar Triņecas "Ocelari" vienību. Ceturtdaļfinālā šī pāra uzvarētāju sagaida Prāgas "Sparta".

Tikmēr Jēkaba Rēdliha pārstāvētā Karlovi Vari "Energie" komanda piektdien ar 2:5 (1:4, 1:1, 0:0) viesos piekāpās Liberecas "Bili Tygri".

Latviešu aizsargs šajā mačā laukumā bija 11 minūtes un 19 sekundes, kuru laikā izpildīja divus spēka paņēmienus. Tāpat viņš četras minūtes pavadīja uz noraidīto spēlētāju soliņa un cīņu noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu.

Šosezon aizvadītajā 31 spēlē Rēdlihs izcēlies ar trim rezultatīvām piespēlēm.

Ar 47 punktiem 52 spēlēs "Energie" ieņēma pēdējo vietu 14 komandu konkurencē. Četras vājākās komandas, saglabājot regulārajā čempionātā izcīnītos punktus, savā starpā izspēlēs divu apļu minitūrnīru, pēc kura divas vājākās komandas pametīs Čehijas augstāko līgu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!