Foto: F64
Latvijas hokejistu Roberta Bukarta un Jēkaba Rēdliha pārstāvētās komandas svētdien tika pie mainīgām sekmēm Čehijas augstākās līgas regulārā čempionāta mačos.

Bukarta pārstāvētā "Zlin" komanda izbraukumā ar 2:1 (1:0, 1:0, 0:1) uzvarēja Brno "Kometa" hokejistus.

Latvijas uzbrucējs šajā mačā laukumā pavadīja 14 minūtes un 13 sekundes, kā laikā izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem un iekrāja neitrālu lietderības koeficientu.

Bukarts šosezon desmit Čehijas čempionāta mačos izcēlies ar četriem gūtajiem vārtiem. Pirmos divus vārtus viņš guva savā Čehijas čempionāta debijas mačā, kad vienreiz izcēlās spēlē, kā arī realizēja uzvaru nesošo pēcspēles metienu. Savukārt nākamie divi precīzie metieni izdarīti pēdējās nedēļas laikā.

Tikmēr Rēdliha pārstāvētā Karlovi Vari "Energie" izbraukumā ar 1:7 (0:2, 0:3, 1:2) pārliecinoši piekāpās Liberecas "Bili Tygri" hokejistiem.

Latvijas aizsargs laukumā pavadīja 16 minūtes un 38 sekundes, kā laikā veica vienu spēka paņēmienu, bet maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Kā zināms, šo sezonu Rēdlihs sāka Homutovas "Pirati" komandā, kurā 11 spēlēs tika pie vienas rezultatīvas piespēles, un oktobra beigās līgums ar viņu tika pārtraukts. Taču pēcāk hokejists noslēdza līgumu ar "Energie" klubu, kurā jau spēlēja pagājušajā sezonā.

Šosezon "Energie" rindās Rēdlihs piedalījies jau četrās spēlēs.

Čempionāta kopvērtējumā pašlaik ar 28 punktiem 25 spēlēs "Zlin" ieņem 12.vietu 14 komandu konkurencē, kamēr "Energie" ar 24 punktiem 26 mačos ir pozīciju zemāk.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!