Foto: F64

Latvijas hokejists Roberts Bukarts piektdien atdeva rezultatīvu piespēli Čehijas hokeja augstākās līgas čempionāta spēlē.

Bukarta pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži" ar 2:0 (0:0, 1:0, 1:0) apspēlēja Karlovi Vari "Energie".

Latvijas hokejists laukumā pavadīja 15 minūtes un 15 sekundes, no kurām piecas minūtes un divas sekundes spēlēja vairākumā. Bukarts šo spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu un atdeva rezultatīvu piespēli Arona Čmeļevska vārtu guvumā, kad "Ocelārži" spēlēja vairākumā.

Latvijas hokeja uzbrucējs Edgars Kulda ceturtdien veica rezultatīvu piespēli, bet viņa un aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani" savā laukumā ar 1:2 piekāpās aizsarga Oskara Cibuļska un uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētajai Hradeckrālovas "Mountfield".

Bukarts šosezon izcēlies ar divām rezultatīvām piespēlēm, kamēr Kulda guvis vārtus un atdevis divas piespēles. Freibergam un Bičevskim šosezon katram ir pa vienai piespēlei, bet Cibuļskis vēl pie punktiem nav ticis.

Kopvērtējumā pēc trīs kārtām "Ocelārži" ar trīs punktiem ir astotajā vietā, bet "PSG Berani" ieņem desmito pozīciju ar tikpat punktiem. Savukārt "Mountfield" kopvērtējumā atrodas visaugstāk no Latvijas hokejistu pārstāvētajām komandām jeb piektajā pozīcijā ar sešiem punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!