Foto: F64
Latvijas hokejistu Roberta Bukarta un Gunta Galviņa pārstāvētā Čehijas augstākās hokeja līgas komanda Tršinecas "Ocelārži" piektdien piedzīvoja zaudējumu regulārā čempionāta mačā, Bukartam gūstot trīs rezultativitātes punktus.

"Ocelārži" savā laukumā ar rezultātu 4:5 (1:0, 3:4, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Prāgas "Sparta" vienībai.

Uzbrucējs Bukarts šajā mačā guva vārtus mazākumā, kā arī atdeva divas rezultatīvas piespēles. Bukarts ar trīs punktiem bija rezultatīvākais hokejists savā komandā, turklāt viņš realizēja arī vienu pēcspēles metienu, bet otru izšķirošo "bullīti" neiemeta pretinieku vārtos.

Latvijas hokejists laukumā kopumā pavadīja 15 minūtes un 50 sekundes, piecas reizes metot pa vārtiem un spēli noslēdzot ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens. Tikmēr Galviņš spēlēja 18 minūtes un 47 sekundes, izpildot vienu metienu un maču noslēdzot ar pozitīvu koeficientu plus viens. Aizsargs Galviņš gan ar rezultativitātes punktiem šajā duelī neizcēlās.

Bukarts šosezon guvis vienus vārtus un sešas rezultatīvas piespēles, bet Galviņa kontā šobrīd punktu nav.

Tikmēr Oskara Cibuļska un Māra Bičevska pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield" ar 3:2 (0:0, 1:0, 1:2, 1:0) mājās apspēlēja Liberecas "Bili Tygri",

Cibuļskis laukumā pavadīja 19 minūtes un 49 sekundes, kuru laikā divreiz meta pa vārtiem, spēli noslēdzot ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens. Tikmēr Bičevskis spēlēja 17 minūtes un 23 sekundes, kuru laikā vienreiz meta pa vārtiem un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Cibuļskis šosezon izcēlies ar vienu rezultatīvu piespēli, bet Bičevskim ir divas rezultatīvas piespēles.

Latvijas hokejisti Arvīds Reķis un Rihards Bukarts piektdien aizvadīja rezultatīvas spēles Vācijas augstākajā hokeja līgā (DEL).

Reķa pārstāvētā Augsburgas "Panther" pretinieku laukumā ar 4:2 (2:0, 0:0, 2:2) pārspēja Štraubingas "Tigers".

Aizsargs Reķis šajā spēlē atdeva divas rezultatīvas piespēles, laukumā pavadot 23 minūtes un 38 sekundes. Viņš spēles laikā vienreiz meta pa pretinieku vārtiem, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu plus divi.

Reķis šosezon guvis vienus vārtus un atdevis trīs rezultatīvas piespēles.

Tikmēr Riharda Bukarta pārstāvētā Šveningeres "Wild Wings" izbraukumā ar 1:3 (1:2, 0:1, 0:0) piekāpās Manheimas "Adler" vienībai.

Latvietis laukumā pavadīja 18 minūtes un 43 sekundes, kuru laikā atdeva vienu rezultatīvu piespēli un nopelnīja vienu noraidījumu, kā arī trīsreiz apdraudēja pretinieku vārtus. Vēl Bukarts spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Bukarts šosezon ir izcēlies ar divām rezultatīvām piespēlēm.

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Elvis Merzļikins piektdien neglāba "Lugano" komandu no zaudējuma Šveices augstākās līgas (NLA) spēlē.

"Lugano" viesos ar rezultātu 1:2 (1:0, 0:1, 0:1) piekāpās "Fribourg-Gotteron" komandai.

Merzļikins šajā mačā atvairīja 30 no 32 pretinieku mestajām ripām.

Tikmēr vēl viena Latvijas izlases vārtsarga Ivara Punnenova pārstāvētā Langnau "Tigers" viesos ar rezultātu 2:0 (1:0, 1:0, 0:0) apspēlēja Rapersvīles "Jona Lakers".

Punnenova konkurents par vietu vārtos Damjano Čjačio atvairīja visas 26 pretinieku mestās ripas. Zīmīgi, ka šonedēļ "Tigers" vienība līdz 2021.gadam pagarināja līgumu ar šo 29 gadus veco šveiciešu vārtsargu Čjačio.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!