Foto: twitter.com/hokejzlin
Latvijas hokejistu Roberta Bukarta, Ralfa Freiberga, Andra Džeriņa un Oskara Cibuļska rezultativitāte trešdien sekmēja viņu pārstāvēto komandu uzvaras Čehijas augstākās līgas mačos.

Bukarta un Freiberga pārstāvētā Zlīnas "Aukro Berani" komanda trešdien savā laukumā ar 4:1 (3:0, 1:1, 0:0) uzvarēja Homutovas "Pirāti".

Uzbrucējs Bukarts šī mača 12.minūtē panāca 2:0, bet pēc tam viņš kopā ar aizsargu Freibergu 38.minūtē ar rezultatīvām piespēlēm palīdzēja Zdenēkam Okālam panākt 4:1.

Bukarts šajā mačā laukumā pavadītajās 17 minūtēs un 36 sekundēs pa pretinieku vārtiem veica četrus metienus, kā arī bloķēja vienu pretinieku raidījumu, dueli noslēdzot ar pozitīvu lietderības koeficientu +2. Tikmēr Freibergs nospēlētajās 20 minūtēs un 55 sekundēs atzīmējās ar vienu metienu pa vārtiem un pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Bukarts šosezon 26 spēlēs guvis desmit vārtus un veicis 11 rezultatīvas piespēles, kamēr Freibergs tikpat mačos atzīmējies ar diviem vārtiem un 11 rezultatīvām piespēlēm.

Citā trešdienas mačā uzvaru guvusi arī Džeriņa un Cibuļska pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield" vienība, kas savu skatītāju priekšā ar 4:2 (3:1, 0:1, 1:0) apspēlēja "Mlada Boleslav".

Šī mača 11.minūtē Cibuļskis pēc rezultatīvas Džeriņa piespēles izvirzīja laukuma saimniekus vadībā ar 2:1, "Mountfield" komandai vadību turpinājumā arī nosargājot.

Cibuļskis nospēlētajās 20 minūtēs un astoņās sekundēs izpildīja četrus metienus, bloķēja divus sāncenšu raidījumus, pielietoja vienu spēka paņēmienu, nopelnīja divas soda minūtes un dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. Savukārt Džeriņš laukumā pavadīja 15 minūtes un deviņas sekundes, kuru laikā veica vienu metienu, uzvarēja 8 no 13 iemetieniem un izpelnījās pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Šosezon Džeriņš 18 mačos izcēlies ar diviem precīziem metieniem un astoņas reizes asistējis partneriem, bet Cibuļskis 27 spēlēs guvis četrus vārtus un atdevis četras rezultatīvas piespēles.

Čehijas čempionāta līderpozīcijā ar 55 punktiem 25 spēlēs atrodas Plzeņas "Škoda", kam ar 52 punktiem 27 mačos seko "Mountfield". Tikmēr "Aukro Berani" ar 36 punktiem ieņem setīto vietu 14 komandu vidū.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!