Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņu ar "sausajām" uzvarām iesākusi regulārā čempionāta un Austrumu konferences pirmās vietas ieguvēja Vašingtonas "Capitals" un Minesotas "Wild", kas bija labākā komanda Rietumu konferencē.

"Capitals" savā laukumā ar rezultātu 2:0 pārspēja Filadelfijas "Flyers". Uzvarētājiem vārtus guva Džons Kārsons un Džejs Bīgls, bet vārtsargs Bredens Holtbijs atvairīja visus 19 pretinieku metienus.

Tikmēr Dalasas "Stars" ar rezultātu 4:0 sagrāva Minesotas "Wild". "Stars" rindās ar "goliem" izcēlās Radeks Faksa, Džeisons Speca, Patriks Īvss un Džeimijs Bens, savukārt Kari Lehtonens atvairīja 21 no 21 pretinieku metiena.

Citā spēlē Ņujorkas "Islandes" ar rezultātu 5:4 izbraukumā pieveica Floridas "Panthers". "Islanders" šajā mačā trīs reizes atspēlējās no vienu vārtu deficīta un trešajā periodā pēc Kaila Okposo un Raiena Stroma vārtu guvumiem izvirzījās vadībā ar 5:3. "Panthers" vienus vārtus atguva, bet atspēlēties nespēja.

Savukārt Losandželosas "Kings" vienība ar rezultātu 3:4 savā laukumā piekāpās Sanhosē "Sharks" hokejistiem. Uzvaras vārtus Sanhosē komandai šajā mačā trešajā periodā guva Džo Paveļskis, kurš šajā mačā precīzs bija divas reizes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!