Visu čempionāta laiku darbosies lasītāju visaugstāk novērtēto spēlētāju reitings "Delfi zvaigzne". Tā ir iespēja vienlaikus noteikt interneta lietotājiem simpātiskāko spēlētāju čempionātā, kā arī aktīvākajiem balsotājiem tikt pie balvām no "Aldara" – īstena hokeja fana parūkas un patiesa hokeja līdzjutēja svilpes.
Kā darbojas lasītāju reitings "Delfi zvaigzne"?

Pēc katras no spēlēm "Delfi" publicēs ziņu par spēles rezultātu un tās gaitu. Katrā no šiem rakstiem tiks piedāvāts nobalsot par tiem hokejistiem, kuri katrā no spēlējušajām komandām līdzjutējiem likušies vislabākie.

No viena datora par katru notikušo spēli pieskaitīts tiks tikai viens balsojums. Ja no viena datora par vienu un to pašu spēli tiks saņemti vairāki balsojumi, reitingā "Delfi zvaigzne" ieskaitīts tiks pirmais sūtītais (pārējie netiks pieskaitīti).

Cik ilgi tiek pieņemti balsojumi?

Balsojumi reitingam "Delfi zvaigzne" tiek pieņemti no 30.aprīļa līdz 15.maijam.

Kā tikt pie balvas?

Balsojot jums būs iespēja norādīt arī savu e-pasta adresi. Tas nav obligāti, bet, ja vēlaties saņemt balvas no “Aldara” – īstena hokeja fana parūku un patiesa hokeja līdzjutēja svilpi – tad e-pastu jānorāda, jo balvas tiks pieciem aktīvākajiem balsotājiem, kas būs norādījuši e-pasta adresi. Šī konkursa uzvarētāji "Delfi" portālā tiks paziņoti 16.maijā. Informāciju, kā saņemt balvas, uzvarētāji tiks informēti pa norādītajiem e-pastiem.

Rezultāti

Reitings "Delfi zvaigzne" ir pieejams kategorijā "Delfi Hokeja čempionāts". Lai apskatītu reitingu, spied šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!