Foto: AFP/Scanpix

Piepildījušās iepriekš izteiktās prognozes un latvietis Kaspars Daugaviņš Bostonas "Bruins" komandas sastāvā dosies laukumā Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences finālsērijas ceturtajā mačā, kas notiks piektdien vakarā pēc vietējā laika.

Daugaviņš aizstās savainoto uzbrucēju Gregoriju Kempbelu.

"Viņam nāksies doties laukumā un darīt savu darbu," pēc piektdienas rīta treniņa izteicies "Bruins" komandas galvenais treneris Klods Žiljēns, Daugaviņu raksturojot kā spēcīgu spēlētāju ar ripu, spēcīgu individuāli un arī spēcīgu uz slidām.

Tiek prognozēts, ka Daugaviņš laukumā dosies trešajā maiņā ar Riču Peverliju un Taileru Segīnu.

Ja Daugaviņš tiešām spēlēs, šī būs trešā spēle izslēgšanas cīņās viņa karjerā. Vienu spēli Otavas "Senators" rindās viņš aizvadīja pērn, kā arī spēlēja šīs sezonas Stenlija kausa pirmajā mačā, kas bija pirms vairāk nekā mēneša.

Kā ziņots, konferences finālsērijas trešajā spēlē Kempbels lauza kāju, bloķējot Pitsburgas "Penguins" zvaigznes krievu uzbrucēja Jevgeņija Malkina metienu, līdz ar to uzbrucējam sezona ir beigusies.

Kā ziņots, sērijā līdz četrām uzvarām "Bruins" pār zvaigžņoto "Penguins" komandu pašlaik atrodas vadībā ar 3-0.

Savukārt Čikāgas "Blackhawks" un pašreizējie Stenlija kausa ieguvēji Losandželosas "Kings" aizvada cīņas Rietumu konferences finālā. Sērijā līdz četrām uzvarām ar 3-1 vadībā ir Čikāgas klubs. Nākamais mačs tiks aizvadīts sestdien Čikāgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!