Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences finālsērijas piektajā spēlē uzvaru izcīnīja Ņūdžersijas "Devils" vienība, kas ar rezultātu 5:3 (3:1, 0:1, 2:1) pārspēja Ņujorkas "Rangers" vienību.

Sērijā līdz četrām uzvarām "Devils" nonāca vadībā ar 3-2, un nākamajā spēlē Ņūdžersijas komanda savā mājas laukumā var nodrošināt sev vietu finālā.

Līdz spēles desmitajai minūtei "Devils" vienība izvirzījās vadībā ar 3:0, kad precīzi meta Stīvens Džionta, Patriks Eliašs un Trevisa Zajacs, bet 16.minūtē Brendons Prusts savai komandai vienus vārtus atguva.

Otrajā trešdaļā Raiens Kalahens rezultāta pārsvaru "Rangers" vienībai samazināja līdz vieniem vārtiem, bet trešā perioda sākumā Marians Gaboriks panāca jau 3:3. Tomēr 16.minūtē Raiens Kārters "Devils" komandai guva ceturtos vārtus, bet Zaks Parisē pēdējā minūtē ripu raidīja tukšos vārtos, garantējot Ņūdžersijas vienībai uzvaru ar 5:3.

Atgādinām, ka Stenlija kausa finālā jau iekļuvusi Losandželosas "Kings" komanda, kas Rietumu konferences finālsērijā ar 4-1 pārspēja Fīniksas "Coyotes".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!