Foto: DELFI
Graujošu uzvaru Latvijas hokeja virslīgas čempionāta spēlē trešdien izcīnīja "Dinamo Juniors" komanda, kas ar rezultātu 7:1 (0:0, 4:0, 3:1) savā laukumā pārspēja vienu no šīs sezonas turnīra pastarītēm "Daugavpils".

Uzvarētājiem divus vārtus guva Ruslans Ignatovičs, bet pa reizei precīzi bija Jegors Samofalovs, Frenks Razgals, Edgars Opuļskis, Oļegs Šišļaņņikovs un Artūrs Logunuvs.

Savukārt "Daugavpils" rindās goda vārtus guva Nikita Belomestnihs.

Pirmajās divās trešdaļās "Dinamo Juniors" vārtus sargāja Māris Jučers, bet pie rezultāta 4:0 viņu aizstāja Guntars Reiss.

Čempionāta kopvērtējumā tagad "Dinamo Juniors" un "Kurbads" komandām ir pa sešiem punktiem trijās spēlēs. Tām ar trim punktiem seko "Ozolnieki"/"Monarch", "Rīga"/"Prizma" un "Zemgale"/LLU komandas, bet bez punktiem ir vienīgi "Daugavpils".

Sešas komandas sešos apļos regulārajā čempionātā līdz februāra beigām katra aizvadīs pa 30 spēlēm. Turnīra divas labākās komandas automātiski nodrošinās vietu pusfinālā, bet 3.-6.vietas ieguvēji tiksies divās ceturtdaļfināla sērijās līdz trim uzvarām. Arī pusfinālā cīņa ritēs līdz vienas komandas trim uzvarām, bet finālsērijā uzvarētāja noskaidrošanai būs jāizcīna četri panākumi.

Latvijas čempionāta finālsērijas spēles tiks aizvadītas nākamā gada marta otrajā pusē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!