Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 5. oktobrī, hokeja klubs "Mogo" žurnālistus iepazīstināja ar savu jauno mājvietu – "Mogo" ledus halli Rīgā, Brīvības ielā 335 pie Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas sporta bāzes.

"Mogo" ledus halli iegādājās 2015. gada augustā, tomēr oficiālu pirmo spēli tur vēl nav aizvadījis. Kopš iegādes hallei ir nomainīts jumts, apgaismojums, izremontētas ģērbtuves, kā arī izveidotas divas jaunas žāvētavas, portālu "Delfi" informēja klubs.

"Ļoti īsā laikā "Mogo" ir ticis pie savas ledus halles. Protams, tāpat kā pie jaunas mājas, arī pie savas jaunās halles hokejistiem būs jāpierod, jāiejūtas. Sava halle ļauj pildīt vienu no svarīgākajām kluba funkcijām – jauno hokejistu audzināšanu, ar ko jau nodarbojas hokeja skola "Mogo". Tagad no mūsu spēlētā hokeja būs atkarīgs, cik fanu nāks uz mūsu spēlēm. Apsveicu HK "Mogo" ar jaunajām mājām!" prezentācijā izteicās "Mogo" presidents Māris Martinsons.

Hokeja skolā "Mogo" šobrīd ir nokomplektētas U-9 un U-10 komandas, kā arī grupa ar 2010. gadā dzimušiem un jaunākiem bērniem, kuri sāk apgūt pirmās iemaņas slidošanā un hokejā kopumā, informē klubs.

Pirmo spēli atjaunotajā hallē Oļega Sorokina komanda aizvadīs pret HK "Prizma". "Man ir prieks, ka tagad esam paši savā hallē. Pēc pirmajiem treniņiem varu apgalvot, ka "Mogo" hallē ir ļoti augstas kvalitātes ledus – viens no labākajiem Latvijā. Halle ir ieguvusi patīkamu izskatu, mēs esam tikuši pie mājīgas ģērbtuves. Arī tas noteikti palīdz tikt pie uzvarām. Gaidīsim hokeja fanus uz mūsu spēlēm!" komentēja Sorokins.

HK "Mogo" tika izveidots 2014. gada augustā, lai piedalītos Latvijas čempionātā un pārstāvētu Latviju starptautiskās sacensībās. 2015. gada pavasarī HK "Mogo" izcīnīja savu pirmo Latvijas čempionu titulu. 2015. gada rudenī komanda pārstāvēja Latviju IIHF Kontinentālā kausa izcīņā. 2016. gada februārī HK "Mogo" izcīnīja Latvijas kausu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!