Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā pēc Zvaigžņu spēles zaudējumu sēriju otrdien turpināja Zemgus Girgensons un Bufalo "Sabres", kas kārtējā mačā ar 1:4 viesos piekāpās Kalgari "Flames".

"Sabres" tādējādi turpina kluba antirekordu, kas sasniedzis jau 12 neveiksmes pēc kārtas spēlēs pamatlaikā. Tā ir arī garākā neveiksmju sērija visā NHL kopš 2003./2004.gada sezonas, kad Pitsburgas "Penguins" zaudēja 13 mačus pēc kārtas pamatlaikā.

Girgensons pēc dalības Zvaigžņu spēlē šoreiz neizcēlās. Latviešu uzbrucējs laukumā aizvadīja 20:42 minūtes, izdarīja divus metienus pa vārtiem, divas reizes pielietoja spēka paņēmienus, uzvarēja tikai četros no 16 iemetieniem, bet spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu "-2".

Mačā pirmie vārtus guva "Sabres" hokejisti – pirmā perioda vidū vairākumu izmantoja Kriss Stjuarts. Pēc trīs minūtēm Džonijs Gudro izlīdzināja rezultātu, bet spēles lūzums bija pēdējās trešdaļas vidus. Sākumā Džošs Joriss guva "Flames" uzvaras vārtus, bet tad Džo Kolborns un Gudro palielināja "Flames" pārsvaru līdz 4:1.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!