Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) jaunajā sezonā pirmos vārtus guvis latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, taču viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda otrdien ar rezultātu 3:4 (1:1, 1:0, 1:2, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Kalgari "Flames".

"Sabres" spēlē pret "Flames" Girgensons astotajā minūtē guva pirmos vārtus . Viņš labi ieņēma pozīciju vārtu priekšā un precīzi meta pēc Tailera Enisa piespēles. Tas latviešu uzbrucējam bija pirmais rezultativitātes punkts šajā sezonā.

Šajā mačā Girgensons izdarīja divus metienus pa vārtiem, uzvarēja 50 procentos iemetienu un uz ledus pavadīja 10:02 minūtes.

"Sabres" komandas labā vārtus guva arī Raiens O'Railijs un Markuss Folinjo, bet "Flames" rindās izcēlās Mihals Frolīks, Maikls Ferlands un Metjū Tkačuks, bet uzvaru nesošo "bullīti" realizēja Šons Monahans.

"Sabres" hokejisti aizvadītā mača laikā trīs reizes izvirzījās vadībā, taču noturēt minimālo pārsvaru viņi nespēja. "Sabres" Austrumu konferencē ar trim punktiem trīs spēlēs ierindojas 10. vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!