Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē otrdien Bufalo "Sabres" komanda, kuru pārstāv latvietis Zemgus Girgensons, ar rezultātu 3:4 pēcspēles metienu sērijā piekāpās Floridas "Panthers".

Šajā mačā Girgensons malējā uzbrucēja pozīcijā laukumā pavadīja 11:17 minūtes, kuru laikā viņš izdarīja divus metienus pa vārtiem un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficentu.

"Panthers" rindās ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās čehs Jaromirs Jāgrs, kurš tādējādi kļuva par NHL visu laiku otro rezultatīvāko spēlētāju. Tagad viņa kontā ir 1887 rezultativitātes punkti (755 vārti un 1132 rezultatīvas piespēles). Tikpat punkti ir arī Markam Mesjē, bet viņš savā karjerā guvis mazāk vārtus – 694 vārti un 1193 piespēles. Rezultatīvāko spēlētāju saraksta galvgalī ir Veins Greckis, kura kontā ir 2857 punkti (894 vārti un 1963 piespēles).

"Sabres" labā aizvadītajā spēlē vārtus guva Sems Reinharts, Evanders Keins un Rasmuss Ristolainens. Savukārt uzvarētājiem precīzi bija Aleksandrs Barkovs, Kīts Jandls un Niks Bjugstads. Savukārt pēcspēles metienos "Sabres" spēlētāji neguva vārtus, bet "Panthers" komandā precīzi bija Vinsents Tročeks un Barkovs.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Sabres" ar 32 punktiem 31 spēlē ir 12. vietā, bet "Panthers" ar 35 punktiem ir 10. pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!