Foto: AP/Scanpix

Latviešu vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā Sirakjūsas "Crunch" komanda sestdien cieta zaudējumu Amerikas Hokeja līgas (AHL) Kaldera kausa izcīņas finālsērijas otrajā spēlē.

"Crunch" hokejisti izbraukumā ar 5:6 (1:2, 2:1, 2:2, 0:0, 0:1) otrajā pagarinājumā zaudēja Grendrepidsas "Griffins", kas sērijā līdz četrām uzvarām atrodas vadībā ar 2-0.

Uzvaras vārtus "Griffins" komandai guva Bens Strīts, kurš bija precīzs spēles 88. minūtē.

Kā ierasts, Gudļevskis arī šajā mačā palika uz rezervistu soliņa, bet "Crunch" pirmais numurs Maiks Makena atvairīja 45 no 51 metiena.

Kā vēstīts, finālsērijas pirmajā spēlē "Crunch" cieta zaudējumu ar 2:3, trešos vārtus ielaižot 14 sekundes pirms pamatlaika beigām.

Nākamās divas finālsērijas spēles norisināsies Sirakjūsā.

Zīmīgi, ka "Crunch" un "Griffins" komandas Kaldera kausa finālā savā starpā tikās jau 2013. gadā, kad panākumu ar 4-2 izcīnīja Grendrepidsas klubs.

Izslēgšanas turnīrā Gudļevskis laukumā bijis tikai vienā spēlē, uz ledus pavadot 38 minūtes, kuru laikā palika nepārspēts.

Ziņots, ka "Griffins" komanda Kaldera kausa pusfinālā pārspēja Latvijas uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvēto Sanhosē "Barracuda" vienību.

Tikmēr izslēgšanas turnīra pirmo kārtu nepārvarēja regulārā čempionāta uzvarētāja Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", ko pārstāv latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers. Pēc sezonas beigām viņš pievienojās Latvijas izlasei un piedalījās pasaules čempionātā. Līdz pat pēdējais kārtai "Penguins" un "Barracuda" cīnījās par uzvaru AHL regulārajā čempionātā, noslēgumā panākumu izcīnot Vilksbāres/Skrentonas klubam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!