Foto: LETA

Latvijas hokeja vārtsargs Kristers Gudļevskis svētdien aizvadīja "sauso" spēli Amerikas hokeja līgas (AHL) čempionātā, sekmējot Bridžportas "Sound Tigers" uzvaru, bet uzbrucējs Rūdolfs Balcers izdarīja divas rezultatīvas piespēles Sanhosē "Barracuda" panākumā.

"Sound Tigers" hokejisti izbraukumā ar rezultātu 6:0 sagrāva Providences "Bruins". Gudļevskis šajā mačā atvairīja 31 pretinieku metienu, kļūstot par spēles trešo spožāko zvaigzni.

Šosezon Gudļevskis piecās spēlēs vidēji ielaidis 2,83 vārtus un atvairījis 89,4 procentus pretinieku metienu.

Savukārt "Barracuda" savā laukumā ar 6:1 pieveica Teksasas "Stars". Balcers izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, asistējot komandas trešo un piekto vārtu guvumos. Metienus pa vārtiem Balcers neizdarīja un iekrāja neitrālu lietderības koeficentu. Šosezon latvieša kontā vieni vārti un septiņas piespēles desmit spēlēs.

Vēl vienā AHL spēlē aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Hēršijas "Bears" ar rezultātu 3:2 izbraukumā pārspēja Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", ko pārstāv uzbrucējs Teodors Bļugers.

Bindulis šajā mačā atgriezās "Bears" komandā, izdarot divus metienus pa vārtiem un spēli noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficentu. Bļugers arī izdarīja divus metienus, bet spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficentu -1.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!