Foto: F64

Latvijas hokeja vārtsargs Kristers Gudļevskis trešdien neglāba Bridžportas "Sound Tigers" komandu no zaudējuma Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē.

"Sound Tigers" savā laukumā ar 2:4 (2:0, 0:3, 0:1) piekāpās Leihaiveli "Phantoms" hokejistiem.

Aizvadītajā mačā Gudļevskis atvairīja 23 no 27 pretinieku raidījumiem un "Sound Tigers" zaudēja, kaut pēc pirmās trešdaļas bija priekšā ar 2:0. Zīmīgi, ka divus vārtus latvietis ielaida 51 sekundes laikā otrā perioda otrajā minūtē.

Iepriekšējā mačā svētdien Gudļevskis aizvadīja pirmo "sauso" spēli šosezon, bet "Sound Tigers" tobrīd guva trešo panākumu pēc kārtas.

Līgas kopvērtējumā Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" komanda ar 15 punktiem desmit spēlēs ieņem trešo vietu Atlantijas divīzijā, ar 12 punktiem 12 cīņās piektajā pozīcijā ir "Sound Tigers", bet pie desmit punktiem 12 mačos tikusi aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Hēršijas "Bears" komandā

Toronto "Marlies" komanda, kuras rīcībā ir uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals, ar 18 punktiem 12 mačos ir pirmā Ziemeļu divīzijā, kamēr Centrālajā divīzijā vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters" ar 12 punktiem desmit cīņās ieņem trešo pozīciju, bet Klusā okeāna divīzijas kopvērtējumā septītā ar deviņiem punktiem desmit mačos ir uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē "Barracuda" vienība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!