Foto: F64

Amerikas hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlēs svētdien, 12. februārī, izcēlās Latvijas hokejisti – Sanhosē "Barracuda" rindās kārtējo reizi ar vārtu guvumu izcēlās Ņikita Jevpalovs, bet Sirakūzu "Crunch" vārtos 39 metienus atvairīja Kristers Gudļevskis.

Jevpalovs svētdien laukumā devās "Barracuda" sākuma pieciniekā, bet viņa vienība ar 4:1 uzvarēja Ontario "Reign". Pēdējās trešdaļas sākumā Jevpalovs guva savus astotos vārtus sezonā, tobrīd panākot 3:1. Visā mačā latviešu uzbrucējs izdarīja divus metienus pa vārtiem, bet viņa lietderības koeficients bija neitrāls. Tāpat Latvijas uzbrucējs saņēma spēles trešās zvaigznes godu.

Jevpalovs pie rezultativitātes punktiem tika jau ceturtajā no pēdējiem pieciem mačiem. Visā sezonā viņa kontā astoņi vārti un sešas rezultatīvas piespēles, kā arī 28 soda minūtes un lietderības koeficients "+8".

Tikmēr teicamu maču aizvadījis Gudļevskis, palīdzot "Crunch" ar 3:2 uzvarēt Jutikas "Comets". Gudļevskis mačā atvairīja 39 no 41 metiena un tika atzīts par spēles spožāko zvaigzni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!