Foto: F64
Rezultatīvu piespēli Vācijā notiekošā "Deutschland Cup" turnīra trešās kārtas spēlē svētdien pamanījās veikt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" vārtsargs Kriss Holts.

Šajā spēlē Holta pārstāvētā ASV izlase ar 1:3 (0:1, 0:0, 1:2) zaudēja Vācijas hokejistiem, ciešot trešo neveiksmi turnīrā.

Holts vārtos stājās mača 30.minūtē, kad rezultāts bija 1:0 Vācijas izlases labā, bet trešās trešdaļas trešajā minūtē Raiens Lešs tieši pēc Holta piespēles vairākumā panāca izlīdzinājumu 1:1.

Atlikušajā laikā Vācijas izlase gan guva divus bezatbildes vārtus, trešo reizi ripu raidot jau tukšā ASV izlases vārtu tīklā.

Kā ziņots, pirmajā turnīra spēlē, kad ASV izlase ar 0:2 piekāpās Slovākijas valstsvienībai, Holts laukumā nedevās, bet otrajā cīņā, kurā ar 2:3 pēcspēles metienos tika atzīts Šveices pārākums, Holts aizvadīja visu spēli, atvairot 36 pretinieku metienus.

Šajā turnīrā ar deviņiem punktiem trijās spēlēs triumfēja Slovākijas izlase, otro vietu ar sešiem punktiem izcīnīja Vācija, Šveices hokejisti tika pie trim punktiem, bet ASV izlase punktus tā arī neizcīnīja.

ASV izlases galvenais treneris "Deutschland Cup" turnīrā bija Dons Vadels, kura asistenti bija kādreizējie Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlētāji Kriss Čelioss un Bils Gerins.

ASV izlase "Deutschland Cup" šogad spēlēja septīto reizi. 2003. un 2004.gadā amerikāņi triumfēja turnīrā, 2007. un 2009.gadā ieņēma otro vietu, bet 2005.gadā ASV komanda sacensības noslēdza trešajā pozīcijā.

Kā ziņots, Latvijas izlase sava jaunā galvenā trenera Teda Nolana vadībā pirmo oficiālo turnīru aizvadīs tikai februārī, kad komanda piedalīsies Eiropas Izaicinājuma kausa posmā Norvēģijā, kurā spēkosies ar vietējo valstsvienību, Dāniju un Franciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!