Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Otro zaudējumu divās Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) jaunās sezonas spēlēs Krasnodaras "Kubaņ" komandas rindās trešdien piedzīvojis Latvijas aizsargs Aleksandrs Jerofejevs.

Aizvadītajā mačā jaundibinātais Krasnodaras klubs savu skatītāju priekšā ar rezultātu 1:3 (0:2, 1:1, 0:0) piekāpās "Južnij Ural" komandai.

Jerofejevs statistikā ar rezultativitātes punktiem vai noraidījumiem neizcēlās. Noprotams, ka aizsargs bija laukumā vienības vienīgajos gūtajos vārtos, jo sākotnēji mača protokolā tieši Jerofejevs tika minēts kā vārtu guvējs, taču vēlāk informācija tika labota.

Tādējādi "Kubaņ" komanda VHL čempionātā debitējusi ar diviem zaudējumiem. Iepriekš tā pirmdien ar 4:5 savā laukumā pēcspēles metienu sērijā piekāpās Čeļabinskas "Čelmet" komandai.

Pirmo jaunās sezonas spēli trešdien aizvadīja arī "Rjazaņ" komanda, kuru šosezon pārstāv Latvijas hokejisti Jānis Brakšs un Rolands Gritāns, izbraukumā ar 1:3 (1:0, 0:1, 0:2) zaudējot Ustjkamenogorskas "Kazcink-Torpedo" vienībai.

Gritāns nav iekļauts komandas sastāvā, kas devies uz pirmo jaunās sezonas izbraukuma spēļu sēriju, bet Brakšs, kurš vienības sastāvā ir iekļauts, šim mačam nebija pieteikts.

Aizvadītajā sezonā Jerofejevs pārstāvēja Bratislavas "Slovan" komandu, kuras rindās kļuva par Slovākijas čempionu, kamēr Brakšs un Gritāns pagājušajā sezonā spēlēja attiecīgi Francijā un Zviedrijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!