Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Latvijas atklātā hokeja čempionāta spēlē ceturtdien JLSS/"Zemgale" ar rezultātu 5:3 (0:1, 2:0, 3:2) izbraukumā pieveica komandu "Juniors".

Uzvarētājiem divus vārtus guva Miks Komuls, bet pa vienam precīzam metienam izpildīja Artjoms Ogorodņikovs, Guntis Pujāts un Viesturs Cimermanis, kuri izpildīja arī pa divām rezultatīvām piespēlēm.

Savukārt "Juniors" komandā precīzi meta Edgars Opuļskis, Juris Ziemiņš un Edgars Rudzītis.

Čempionāta kopvērtējumā līderpozīcijā ar 67 punktiem 27 spēlēs atrodas "Ozolnieki/Monarch" komanda, kurai ar 63 punktiem 29 cīņās seko "SMScredit.lv". Trešajā vietā ar 61 punktu 28 cīņās atrodas "Liepājas metalurgs 2", bet pozīciju zemāk ar 55 punktiem ir JLSS/"Zemgale". Savukārt vēl par diviem punktiem mazāk ir "Juniors" hokejistiem.

Kā ziņots, Latvijas atklātajā čempionātā šosezon pirmo reizi kopš 1947.gada startē desmit komandas.

Komandas, kas regulārajā čempionātā ierindosies pirmajās divās vietās, izslēgšanas spēles sāks no pusfināla. Ceturtdaļfinālā savā starpā tiksies komandas, kuras ieņems no 3. līdz 6.vietai, bet Lietuvas komanda Elektrēnu "Enerģija" izslēgšanas spēlēs nepiedalīsies.

Jau vēstīts, ka pagājušās sezonas Latvijas čempionāta finālsērijā "Liepājas metalurgs 2", kuram pievienojās spēcīgākie "Liepājas metalurga" komandas hokejisti, ar 4-0 pieveica "Ozolnieki/Monarch".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!