Foto: LHF

Latvijas virslīgas hokeja čempionāta spēlē ceturtdien "Juniors" komanda ar rezultātu 4:0 (2:0, 1:0, 1:0) savā laukumā pārspēja "Rīga"/"Prizma 2" vienību.

Uzvarētājiem divus vārtus guva Rūdolfs Pētersons, bet pa reizei precīzi bija Deivids Sarkanis un Jegors Samofalovs.

Latvijas čempionāta kopvērtējumā šobrīd joprojām pārliecinošā līderpozīcijā ar 25 punktiem deviņās spēlēs atrodas "SMScredit.lv" komanda, kurai ar 18 punktiem attiecīgi septiņos un deviņos mačos seko pagājušās sezonas čempionvienība "Liepājas metalurgs 2" un "Juniors".

Tikmēr "Rīga"/"Prizma 2" komanda tikusi pie trim punktiem astoņos mačos, kas tai ļauj ieņemt priekšpēdējo, septīto, pozīciju.

Kā ziņots, šosezon Latvijas čempionātā piedalās astoņas komandas. No Latvijas virslīgas čempionāta dalībnieku vidus salīdzinājumā ar aizvadīto sezonu pazudusi "Rīga"/LSPA vienība un Lietuvas klubs Elektrēnu "Enerģija", līdz ar to pirmo reizi daudzu gadu laikā turnīrs zaudējis atklātā čempionāta statusu.

Savukārt čempionātā dalību atsaukušās Daugavpils "Latgale" vietā startē "Rīga"/"Prizma 2" komanda, kas tika apstiprināta jau pēc sezonas sākuma.

Pagājušajā sezonā finālsērijā otro reizi pēc kārtas uzvarēja "Liepājas metalurga 2" komanda, kas ar rezultātu 4-1 pārspēja "Ozolnieki/Monarch" hokejistus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!