Foto: LHF

Graujošu uzvaru vienīgajā Latvijas hokeja čempionāta spēlē otrdien izcīnīja "Juniors" komanda, kas savā laukumā ar 14:1 (5:0, 4:0, 5:1) pārliecinoši pārspēja "Rīga 96" vienību.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās bija Rūdolfs Maslovskis, kurš guva trīs vārtus un reizi rezultatīvi asistēja partneriem. Tāpat pa diviem gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm arī Oskara Batņas un Bruno Birzīša kontā.

Goda vārtus "Rīga 96" komandas labā guva Gatis Sprukts.

Latvijas čempionāta kopvērtējumā līderi ir "SMScredit.lv" komanda, kuras kontā ir 49 punkti 18 spēlēs, bet otro vietu tagad ar 32 punktiem 15 mačos ieņem tieši "Juniors" vienība. Tikmēr "Rīga 96" ar sešiem izcīnītajiem punktiem 16 spēlēs atrodas pēdējā, astotajā pozīcijā.

Kā ziņots, šosezon Latvijas čempionātā piedalās astoņas komandas. No Latvijas virslīgas čempionāta dalībnieku vidus salīdzinājumā ar aizvadīto sezonu pazudusi "Rīga"/LSPA vienība un Lietuvas klubs Elektrēnu "Enerģija", līdz ar to pirmo reizi daudzu gadu laikā turnīrs zaudējis atklātā čempionāta statusu.

Savukārt čempionātā dalību atsaukušās Daugavpils "Latgale" vietā startē komanda "Rīga"/"Prizma 2'', kas tika apstiprināta jau pēc sezonas sākuma.

Pagājušajā sezonā finālsērijā otro reizi pēc kārtas uzvarēja "Liepājas metalurga 2" komanda, kas ar rezultātu 4-1 pārspēja "Ozolnieki/Monarch" hokejistus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!